Palatul Copiilor Tîrgu Mureș premiat la Simpozionul Naţional "Edmond Nicolau"

Vineri, 20 martie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Tîrgu Mureş a avut loc cea de-a noua ediţie a Simpozionului Naţional Edmond Nicolau, ocazie pentru profesori şi elevi de a-şi etala munca, dar mai ales rezultatele în domeniul ştiinţific.

Palatul Copiilor Tîrgu Mureş, prin cercul de Construcţii electronice, coordonat de profesorul Graur Horea a participat cu o echipă de doi elevi: Ardelean Alex şi Sîngeorzan Vlad. Cei doi membri ai cercului au prezentat mai multe lucrări practice de specialitate, iar două au fost premiate de către juriul de specialitate. Este vorba despre lucrarea Dispozitiv de cablaj călcat, care a primit premiul special şi Captator solar cu orientare automată, lucrare care a primit premiul al treilea.Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
23.03.2015

Preselecții Mamaia Copiilor 2015

Miercuri, 11 martie între orele 12:00 - 15:00, va avea loc etapa zonală de preselecţie pentru secţiunea de interpretare a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare "Mamaia Copiilor" 2015.

Se pot prezenta copii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, la cele 4 grupe de vârsta din concurs, după cum urmează: 4-6 ani; 7-9 ani; 10-12 ani; 13-15 ani.

Detalii complete pe http://www.mamaiacopiilor.ro/.

Mamaia Copiilor 2015 Afis

"De ziua ta", Ediția a II-a

Miercuri, 4 martie de la ora 17.00, la sala mare a Palatului Culturii din Tirgu Mures va avea loc cea de-a doua editie a spectacolului dedicat Zilei Femeii: "De ziua ta...".

Spectacolul este sustinut de catre copiii Palatului Copiilor Tirgu Mures. Organizatori: Palatul Copiilor Tirgu Mures, Inspectoratul Scolar Mures, Consiliul Judetean Mures, Biblioteca Judeteana Mures si Palatul Culturii Tirgu Mures. Partener media: Televiziunea Tirgu Mures.

Intrarea este libera! Va asteptam cu drag!

Afis De ziua ta 2015

Concursul Național de Artă și Creație Literară Spring 2015

Concursul Național Tehnico-Științific "Învățăm să inventăm"

In perioada 7-9 noiembrie 2014, in municipiul Iasi a avut loc Concursul National Tehnico-Stiintific "Invatam sa inventam", concurs inscris in CAEN. Palatul Copiilor Tirgu Mures a participat la acest concurs cu doi elevi apartinand cercului Constructii electronice, condus de profesorul Graur Horia. Cei doi elevi sunt Kaiser Robert si Alin Perghel si au prezentat trei lucrari si un referat cu care au obtinut doua locuri I si Diploma si Medalia "Euroinvent".
Acest concurs incheie cel de-al zecelea an in care echipe ale Cercului Constructii Electronice din cadrul Palatului Copiilor Tirgu Mures, obtin cele mai bune rezultate, la cele mai importante concursuri nationale de profil, totalizand 45 de diplome - Locul I.

Pagina 9 din 12

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook