Concursul de Creație "Județul meu multicultural"

Detalii/regulament atașat.

Festivalul Concurs de Muzică "Microfonul de Argint"

Detalii/regulament atașat.

Premii internaţionale pentru dansatorii mureșeni

La sfârşitul săptămânii trecute, în capitala Macedoniei, Skopje s-a desfăşurat o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Dans, ocazie cu care o delegaţie a Palatului Copiilor Tîrgu Mureş, reprezentând Cercul de dans, coordonat de prof. Marius Belean s-a întors acasă cu două premii întâi.

Cele şapte perechi de dansatori au obţinut, la categoria de vârstă V-VIII, locul I la Dans sportiv standard şi un alt loc I la Fantezie coregrafică.

Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
11.06.2015

Medalii de aur la judo - Palatul Copiilor Tîrgu Mureș își îmbogăţește palmaresul

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat la Sibiu, Finala Campionatului Naţional de Judo, categoria de vârstă U14, pentru sportivii născuţi în anii 2002-2003. La acest eveniment, sportivii de la Hikaritori – Palatul Copiilor Tîrgu Mureş au avut o evoluţie excelentă, munca lor fiind încununată cu succes, respectiv cu medalii.

Astfel, cei trei sportivi calificaţi în această etapă, din Euroregiunea VII s-au clasificat după cum urmează: la individual, Darida Blanka a obţinut medalie de bronz, Beres Vince locul 5, iar la echipe Darida Blanka şi Csiki Tamara Bernadette au obţinut medalie de aur. Palmaresul clubului astfel sa îmbogăţit cu o medalie de bronz la individual şi 2 medalii de aur pe echipe.

Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
09.06.2015

Ataşamente:
Descarcă acest fișier (Comunicat_de_presa_Judo.doc)Comunicat_de_presa_Judo.doc58 Kb

Festivalul Național al Fanfarelor Școlare "Pe ritmuri de fanfară", ediția a IX-a

invitatie-Festivalul-Fanfarelor-Scolare2015

În perioada 5-7 iunie, în localitatea Tîrgu Mureş se va desfăşura cea de-a noua ediţie a Festivalului naţional al fanfarelor şcolare "Pe ritmuri de fanfară", în organizarea Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, respectiv Palatului Copiilor Tîrgu Mureş cu sprijinul Consiliul Judeţean Mureş şi Primăriei Tîrgu Mureş.

Ediţia din acest an se va desfăşura pe Platoul din faţa Teatrului Naţional deschiderea festivă fiind programată sâmbătă, 6 iunie de la ora 15.30, concertele formaţiilor participante se vor desfăşura între orele 16.00 şi 19.00. Festivalul fanfarelor va găzdui formaţii din judeţele: Harghita, Covasna, Sibiu, Alba, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Vâlcea şi Mureş. Formaţiile vor cânta muzică de promenadă, jazz, marşuri, prelucrări folclorice sau muzică uşoară. Se aşteaptă ca numărul participanţilor în festival să depăşească numărul de 250.

Cei care se vor afla vineri sera, de la ora 18.30 în Piaţa Teatrului vor putea să urmărească mini-concerte ale formaţiilor participante, ca un preambul a ceea ce se va desfăşura ulterior.

Departamentul relaţii cu mass-media

Tîrgu Mureş
04.06.2015

afis festivalul national al fanfarelor scolare 2015

Pagina 7 din 12

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook