Festivitatea de premiere Județul meu multicultural

Festivitatea de premiere a Concursului de creație ”Județul meu multicultural” va avea loc marti, 4 decembrie 2018, începand cu orele 17.00, în Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu-Mureș, în cadrul spectacolului ”Vin sărbătorile!”.

Rezultate concurs de creație ”Județul meu multicultural” 2018

Vă prezentăm rezultatele concursului de creație ”Județul meu multicultural” 2018: fișierele sunt în attachment. Felicitări câștigătorilor precum și tuturor participanților!

Concursul Naţional de Dans “RITM, DANS, FANTEZIE” - ediţia a IX-a

COMUNICAT DE PRESĂ

RITM, DANS ȘI FANTEZIE la Tîrgu-Mureș

 

Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Mureș vă invită la a noua ediție a evenimentului de tradiție Concursul Naţional de Dans “RITM, DANS, FANTEZIE”.

 

Concursul organizat de către Palatul Copiilor Tîrgu Mureș sub egida Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar al Judeţului Mureş, se adresează formaţiilor de dansuri din palate/cluburi ale copiilor, unități de învățământ din judeţul Mureş și alte judeţe din ţară.

 

În cadrul evenimentului vor evolua un număr de 30 de formații de dansuri, reprezentând 16 localități, din 8 județe ale țării. Astfel, pe parcursul zilei, pe scenă vor urca peste 370 de participanți.

 

          Evenimentul se desfășoară sâmbătă 17 noiembrie 2018 cu începere de la ora 11.00 în sala de sport a Gimnaziului de stat Liviu Rebreanu din Tîrgu-Mureș.

 

 

 

Contact:

Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 93, Tîrgu-Mureș

Telefon: 0265-261009; e-mail: pctargumures@gmail.com

 

 

 

 

Tg. Mureş                                                                                                 Biroul de presă,

15.11.2018                                                                                 Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș

Concursul de Creație "Județul meu multicultural" 2018

Regulament atasat in format PDF.

VOTUL ONLINE S-A ÎNCHEIAT - CLICK AICI PENTRU PAGINA CONCURSULUI

COMUNICAT DE PRESĂ - 4 octombrie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Pe ritmuri de fanfară la Tîrgu-Mureș

 

 

Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Mureș vă invită la a doisprezecea ediție a evenimentului de tradiție Festivalul Național al Fanfarelor Școlare ”Pe Ritmuri de Fanfară”, la care vor participa peste 170 de elevi din întreaga țară.

 

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri 5 octombrie cu începere de la ora 13.00 în piața din fața Teatrului Național din Tîrgu-Mureș, moment precedat de o paradă a fanfarelor participante.

 

Evenimentul este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Palatul Copiilor Tîrgu-Mureş și Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, cu sprijinul Primăriei municipiului Tîrgu-Mureş.

 

 

 

Contact:

Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 93, Tîrgu-Mureș

Telefon: 0265-261009; e-mail: pctargumures@gmail.com

 

 

 

 

Tg. Mureş                                                                                                 Biroul de presă,

4.10.2018                                                                                Palatul Copiilor Tîrgu-Mureș


afis-fanfare-pcms2018

Pagina 3 din 14

Contact

Adresă: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.93, Mun. Tîrgu-Mureş, judeţul Mureş

Telefon: 0265-261009, 0265-264321

E-mail: office[at]palatulcopiilormures.ro, pctgmures[at]yahoo.ro

facebook